Virtueel ontdekken van bloemisterijen en kwekerijen op het Internet


Wat is een Net Ring en hoe reis ik?
In Nederlandse en Belgische kwekerijen.


Wat is een Net Ring

  "De Net Ring kwekerijen der Lage landen" is een aaneenschakeling van World Wide Websites (WWW) of homepages die voldoen aan de criteria zoals die door de "Net Ring beheerders" van deze Net Ring werden opgesteld. Kort verteld bloemen en planten kwekerijen over geheel Nederland en België.

  Via het klikken op vorige, willekeurig, volgende kom je terrecht op een nieuwe en verrassende website over een andere bloemen of planten kwekerij zowel in Nederland of Vlaanderen. Klik je daarentegen op Overzicht dan krijg je een lijst van alle deelnemende websites aan deze Net Ring.

  Via het herkenbare logo kom je op deze Website terrecht van waar je kunt verder gaan of ook onze sympathisanten bezoeken.

  Het wordt op deze manier voor de bezoekers een unieke gelegenheid om op en vlugge en eenvoudige manier virtueel te reizen en nieuwe bloemen en planten te leren kennen.

  Op elke deelnemende Website aan deze Net Ring dien je dan ook het logo van deze Net Ring terug te vinden en de knoppen of tekst waarmee je verder kunt reizen.

  Ben je zelf eigenaar van een homepage of Website over je bloemen en plantenkwekerij? Meld je dan vlug aan bij de "Net Ring Kwekerijen der Lage landen"

  Het aantal bezoekers en geeïnteressserden zal in belangrijke mate toenemen.

   

   

  Geniet met volle teugen!

 

Inhoud

Net Ring info

voorwaarden

aanmelden

inschrijven

logo's

Voor sympathisanten

aanmelden
 
 


 

KWEKERIJEN DER LAGE LANDEN werd mogelijk gemaakt dankzij de RingSurf!

Een realisatie van Eservice van www.laurusinfo.com

alle rechten voorbehouden - copyright 2001