Vakantiedorp Membre/Semois, een oase van rust


Beschikbaar zijn een appartement voor 4/6 personen of een Studio voor 2/4 personen

U kunt ons contacteren:
Beschijving vakantiedorp
Zicht op de vallei v/d SemoisHet appartement en de studio maken deel uit van een gebouw, dat gelegen is in het vakantiedorp 'Les Hochets'.
 Les Hochets is gebouwd op een heuvel even buiten Membre/Semois en biedt zicht op de vallei van de Semois.
Op enkele kilometers van Membre liggen bekende plaatsen zoals Vresse/Semois, Bohan, en La Forêt.
In Bohan is er een Delhaize, waar de nodige boodschappen kunnen gedaan worden.
De Franse grens is op een 10-tal km en steden zoals Charleville-Mézière en Sedan, met zijn kasteel, liggen op maximum 30 km van Membre.
Bouillon met zijn kasteel, ligt ook op een 30-tal km van Membre
Nieuw is deze verzameling van foto's genomen in de vallei van de Semois.


Appartement Beschrijving
Living Appartemrnt Het appartement bestaat uit een living met kookhoek, twee slaapkamers, een badkamer en een terras.
De kookhoek heeft een elektrische oven en 4 kookplaten. Kookgerief en servies is aanwezig voor 6 personen en er staat een ijskast. In de living staat een uitschuifbare tafel en 6 stoelen. Een TV is aangesloten op het tv distributie netwerk.
Ook staat er een zit/slaapbank, waarop nog eens 2 personen kunnen slapen. Kussens en dekens zijn beschikbaar. Bed- en badlinnen is door de huurder zelf mee te nemen.
Het terras heeft een tuintafel en 6 stoelen, is voor het grootste gedeelte van de dag in de zon en geeft zicht op de vallei van de Semois.

Beschikbaarheid en Prijzen
Activiteiten

Studio Beschrijving
Living Studio De studio bestaat uit een living met kookhoek, één slaapkamer en een badkamer.
De kookhoek heeft een elektrische oven en 4 kookplaten. Kookgerief en servies is aanwezig voor 6 personen en er staat een ijskast.
In de living staat er een uitschuibare tafel en 4 stoelen als ook een houtkachel. Een TV is aangesloten op het tv distributie netwerk.
Ook staat er een zit/slaapbank, waar nog eens 2 personen kunnen slapen. Kussens en dekens zijn beschikbaar. Bed- en badlinnen is door de huurder zelf mee te nemen.

Voor de ingangsdeur kunnen er tuinstoelen en een tuintafel gezet worden en vandaar is er zicht op de vallei van de Semois. Er is zon tot ongeveer 12:00 uur afhankelijk van het seizoen.

Beschikbaarheid en Prijzen
Activiteiten


Activiteiten Langlauf piste * Voor het huren van een Kayak (Alle of Vresse-Bohan 18/11km, 1 pers 15 Euro, 2 pers 25 Euro) en/of een Mountainbike (15,35 of 50km) kunt u tickets kopen in café Cap Bohan, Place H. de la Lindi 32, Bohan. Tel: 061/50.14.99

  Last updated: 11.12.2006